Angoloktatás

Jelen pillanatban Skype-on (vagy egyéb online felületen) állok rendelkezésre. A későbbiekben személyesen Budapesten tudunk találkozni, remélhetőleg minél hamarabb.


Angol nyelvórák

Választható hosszúságú óráimon várom személyesen Budapesten vagy Vácott, vagy Skype-on. Nagy gyakorlatom van újrakezdők tanításában, valamint nyelvvizsga-felkészítésben. A hagyományos nyelvóra hossza 90 perc, de van lehetőség 60 perces és 45 perces órák választására is.

A nyelvórák anyaga a szakmai szempontok figyelembe vételével az egyéni igényekhez igazodik. Arra is van lehetőség, hogy valamelyik nyelvi készséget kiemelten fejlesszük (beszéd, beszédértés, olvasott szöveg értése, írás). Ha valaki úgy érzi, hogy elsősorban a nyelvtanban szeretne segítséget kérni, neki az angol nyelvtani rendszerező tanfolyamot javaslom.


Felkészítés angol nyelvű prezentációra és egyéb eseményekre

Munkahelyi prezentációra, szakmai konferenciákra, állásinterjúra való felkészítés. A felkészülés során nyelvi szempontból az adott feladatra való felkészülésre koncentrálunk, külön háttér nyelvi tudás (nyelvtan, szókincs) elsajátítására csak az abszolút szükséges mértékben kerül sor. Mivel ezek a helyzetek lelkileg megterhelőek lehetnek, szükség esetén pszichológiai támogatást, felkészítést és kísérést is tartalmaz a szolgáltatás.


Angol nyelvtani rendszerező tanfolyam

Sokaknak nehézséget okoz, hogy beszélni és olvasni valamennyire tudnak, de a nyelvtani tudásukat bizonytalannak érzik, és emiatt nem biztosak abban, hogy pontosan tudják magukat kifejezni és megértetni másokat. Ebben segít ez a húsz témát feldolgozó tanfolyam. Teljesen kezdőknek nem ajánlom, elsősorban újrakezdőknek és alapvetően autodidakta módon tanulóknak lehet hasznos az anyag. A tanfolyam során részletes magyarázatot adok (angol nyelven vagy igény esetén magyarul), ezt követően minimális órai gyakorlás és részletes otthoni gyakorlás következik. Ha valaki otthon kevesebb időt tud tanulásra rászánni, akkor a magyarázatot követő órát gyakorlással töltjük.

Mivel ennek a tanfolyamnak a célja a nyelvtani rendszerezés, a nyelvi készségek (beszéd, beszédértés, olvasott szöveg értése, írás, stb.) fejlesztésére nem kerül sor, de természetesen kérhető a tanfolyam közben készségfejlesztő óra is.


Az angoloktatás árai a következők. (Ezek az árak 2021 július végéig érvényesek.):

45 perces óra: 3000 Ft

60 perces óra: 4000 Ft

90 perces óra: 6000 Ft

Ha egy héten három vagy annál több órát szeretne valaki, akkor az óradíjakból kedvezményt adok, egyéni megbeszélés alapján.

Az órák lemondására 24 órával az óra időpontja előttig van lehetőség. Annál későbbi lemondás esetében az óra megtartottnak számít, az óradíjat sajnos ki kell fizetni. Viszont ha én mondom le 24 órán belül az órát, akkor a következő óra ingyenes.