Blog


 

Pszichológusi munkámat három téma köré rendeztem, ami közül kettő ráadásul összekapcsolódik, ezekben a témákban, ezeknek a problémáknak a megoldásában tudnak hozzám fordulni.

Az angol nyelv iránt érdeklődők számára Angol: kulcs a világhoz elnevezéssel Facebook-csoportot indítottam. A csoport itt érhető el, a csoporttagságot a csoporttal kapcsolatos két kérdés megválaszolása után hagyom jóvá.

Régóta nem jelentkeztem: ennek az oka az volt, hogy az elmúlt egy év sok jelentős változást hozott. 2021 szeptemberétől az egyetemi munkámat szüneteltetem (fizetés nélküli szabadságot kértem), ami azt jelenti, hogy az eddiginél jóval több időt és energiát tudok a pszichológusi munkámra és az angoloktatásra szánni.

Nyári szünet

2020.07.23

Az egyetemen a nyár egy pici megállást jelent az oktatási munkában, bár az egyéb tevékenységeim természetesen nyáron is folytatódnak. A mostani nyár eltér az eddigiektől abban, hogy egy különösen nehéz félév áll mögöttem. A nyarat nemcsak pihenésre és feltöltődésre szeretném felhasználni, hanem szakmai munkára is. Bízom benne, hogy ennek az...

Mint ismeretes, a koronavírus-járvány miatt elrendelték a kórházakban az ágyak 60%-ának szabaddá tételét, ami miatt olyan betegek is kikerültek az intézményi ellátásból, akiknek szüksége lett volna az ellátásra, így az ellátásukról a családjuknak kell gondoskodni, amennyire erejüktől telik. Olvashatjuk, hallhatjuk, hogy sok beteg sajnos meghalt az...