Segíts a szívednek! - ünnepi kedvezménnyel

2022.12.16

Idén tavasszal készült el a Segíts a szívednek! Ischaemiás szívbetegséggel élők öngondoskodó kiskönyve címmel megjelent e-könyvem, aminek az a célja, hogy szívinfarktus után vagy más szívkoszorúér-probléma esetén segítse a betegeket abban, hogy minél jobb életminőséget tudjanak elérni a betegségük ellenére (vagy azzal együtt) is, és tudják csökkenteni az újabb szívkoszorúér-probléma esélyét. A könyv azoknak is hasznos, akiknél nem alakult még  ki ilyen probléma, de a családjukban jelen van, és szeretnének azért tenni, hogy a magasabb kockázat ellenére megelőzzék ezeknek a betegségeknek a kialakulását.

A könyv e-könyv formájában elérhető, ami azt jelenti, hogy nyomtatott változata nincs. A könyv tartalmáról itt olvashatnak részletesen, a könyv tartalomjegyzéke is látható a képek között.

A könyvben nemcsak információkat olvashatnak a szívkoszorúér-problémák kialakulásával kapcsolatban, hanem az információt és a magyarázatokat feladatok egészítik ki, amelyek hozzásegítik az olvasót ahhoz, hogy megértse, hogy milyen tényezők növelik az ő esetében a szívkoszorúér-problémák kialakulásának esélyét, és abban is segítséget kíván nyújtani a könyv, hogy mit tud tenni azért, hogy a lehető legkisebbre csökkentse a szívkoszorúér-betegségek által okozott problémák esélyét. A könyv tehát munkafüzet is egyben, 17 táblázat segíti, hogy az olvasó a saját helyzetére tudja alkalmazni az olvasottakat.

Az életmódot érintő viszonylag ismertebb kockázati tényezők (mint például a dohányzás abbahagyása, az étkezési szokások megváltoztatása, vagy a rendszeres testmozgás) mellett kiemelten foglalkoztam a lelki tényezők szerepével is, ezért a lélekállapot rendezéséről, illetve a stresszkezelésről is szól egy-egy fejezet.

A könyv szokásos ára 6000 Ft. Most az ünnepi időszakban, 2022. december 16. és 2023. január 6. között 20% kedvezménnyel, 4800 forintért vásárolhatják meg. Ha szeretnék megrendelni vagy ha kérdéseik vannak a könyvvel kapcsolatban, akkor a berkestimeaphd@gmail.com emailcímen állok rendelkezésükre, vagy a honlapon is tudnak üzenetet hagyni. (December 23. és 27. között nem dolgozom, az akkor beérkezett üzenetekre 28-ától válaszolok.)