Szív és lélek Facebook csoport

2021.09.25

Örömmel értesítek minden kedves látogatót, hogy ma elindítottam a Szív és lélek. Szívünk egészségéért a lélektan segítségével nevű Facebook-csoportomat.

A csoportba olyan tagokat várok, akik valamilyen módon érintettek a szívkoszorúér-betegségekben. Tehát vagy átestek infarktuson, sztent-beültetésen vagy egyéb, a koronáriákat érintő beavatkozáson, vagy a családtagjuk érintett és ezért lenne szükségük segítségre. Azokat is várom, akik tudják magukról, hogy magas kockázatúak e betegségek tekintetében, például azért, mert a családjukban előfordultak ezek a megbetegedések.

A csoportba minden héten teszek fel új tartalmakat: lesznek posztok, illetve minden héten egyszer élőben beszélek egy-egy témával kapcsolatban.

A csoport kimondottan a betegségek pszichés oldalával foglalkozik. Orvosi kérdésekben nem közlök információkat, hiszen nem vagyok orvos, és nem szeretném a kompetenciámat átlépni.

Szeretettel várok minden érdeklődőt! Mindössze a két tagsági kérdés megválaszolását kérem, és utána tudnak csatlakozni a csoporthoz.