Változások 2021 szeptemberétől

2021.08.23

Régóta nem jelentkeztem: ennek az oka az volt, hogy az elmúlt egy év sok jelentős változást hozott. 2021 szeptemberétől az egyetemi munkámat szüneteltetem (fizetés nélküli szabadságot kértem), ami azt jelenti, hogy az eddiginél jóval több időt és energiát tudok a pszichológusi munkámra és az angoloktatásra szánni.

A helyszín is új lesz: továbbra is rendelkezésre állok online (Skype-on vagy egyéb felületen), emellett hamarosan tudom fogadni a klienseimet  személyesen Budapest 16. kerületében (természetesen az aktuális járványügyi előírásoknak megfelelően).

Online is könnyebben elérhető leszek: készítettem és hamarosan hozzáférhetővé teszek két Facebook-csoportot. Az egyiket olyan érdeklődőknek szánom, akik szeretnék saját döntéseiket meghozni, és saját útjukat megtalálni; ennek az önismereti munkának a támogatására szánom ezt a csoportot, amiben rendszeres előadásokat fogok tartani, és elérhető leszek a csoport tagjai számára. Hasonló elven fog működni egy másik csoport, amit az angol nyelvet tanulók és használók számára készítettem. Erről a két csoportról hamarosan bővebb hírekkel is jelentkezem.