Járt utat a sajátodért!

Sokan küzdenek azzal a problémával, hogy nem találják a helyüket, vagy esetleg amit sokáig a helyüknek éreztek, az most már nem jár ezzel az érzéssel. Ilyenkor érdemes megnézni, hogy mi okozza ezt az érzést, és az életút aktuális pillanatában milyen döntésekre van szükség ahhoz, hogy újra azt érezze, hogy a saját életét éli. 

Ebben az útkeresésben segítem a hozzám fordulókat támogató beszélgetésekkel.

Mivel ez az élethelyzet nagyon egyéni, a megoldáshoz szükséges idő is egyéni. Előfordulhat, hogy néhány beszélgetésre van csak szükség ahhoz, hogy a döntés megszülessen, pontosabban a jó döntés szülessen meg, de az is lehet, hogy mélyebb önismereti folyamatra van szükség ahhoz, hogy a Saját Út láthatóvá váljon.

Az is lehet, hogy a Saját Út már látszik, de különböző akadályok torlaszolják el - ilyenkor ezeket az akadályokkal dolgozunk, hogy a Saját Út járhatóvá váljon.

Bizonyos értelemben minden lépés, amit úgy tűnik, hogy nem a saját utunkon jártunk, mégiscsak azzá válik, hiszen hozzánk tartozik, tapasztalatai beépülnek életünkbe.

Ha hasonló élethelyzetben van, szívesen állok rendelkezésére az elérhetőségeimen.

Nem vagyok klinikai szakpszichológus, így terápiát nem tudok kínálni. Ha szükséges, kollégát tudok ajánlani.

Mennyi ideig tart a tanácsadás?

Amíg úgy érzi, hogy szüksége van rá.

Hogyan mondhatom le a megbeszélt konzultációt?

A megbeszélt konzultációt díjmentesen legkésőbb az időpont előtt 24 órával tudja lemondani. Ha annál később mondja le vagy nem mondja le, akkor az alkalom megtartottnak számít, a díját a következő alkalommal tudja rendezni. Ez fordítva is működik: ha én mondom le 24 órán belül a konzultációt, akkor a következő alkalom ingyenes az Ön számára. 

Mennyibe kerül a tanácsadás?

Egyéni konzultáció:
Skype-on, előzetes időpont-egyeztetés után:
50 perces konzultáció: 15.000 Ft

Személyesen, előzetes időpont-egyeztetés után:
50 perces konzultáció: 15.000 Ft.
Helyszín: the therapy, Budapest V. kerület, Stollár Béla utca 14/b.