Stresszmenedzser program

A 12 hetes Stresszmenedzser program célja, hogy egy olyan eszköztárat adjon a résztvevőknek, amelyekkel nagy stresszel járó helyzetekben is meg tudnak felelni a helyzet kihívásainak, kézben tudják tartani kommunikációjukat, és csökkenteni tudják a stresszhelyzet által okozott testi válaszokat. A tanult módszerek eredményeként a megfelelő döntéseket tudják hozni az adott helyzet kezelésére, emiatt ritkábban és enyhébb mértékben élnek át stresszt, ami jó hatással van a mentális jóllétükre, és a testi egészségükre egyaránt.

A programban a stressz megelőzésére is kitérünk, és ebből nemcsak a program résztvevői profitálnak, hanem a környezetük is, hiszen ennek része a társas készségek, a kommunikáció fejlesztése is.

Összességében tehát a program 12  hete alatt egy olyan praktikus eszköztárat kapnak a résztvevők, aminek a segítségével hatékonyabban és eredményesebben tudnak nehezebb helyzeteket is kezelni úgy, hogy  közben emberi kapcsolataik is javulnak, és a testi-lelki egészségüket is megőrzik.

A program egyénre szabott. Elemeit ahhoz igazítom, hogy milyen stresszhelyzetek vannak jelen az Ön életében.

Elérhetőségeimen kereshet, ha a program iránt érdeklődik.